Desert prajitura cu migdale si ciocolata

Postat de oanapl in Prajituri
3 Mar 2017 | 2847 vizualizari
Desert prajitura cu migdale si ciocolata

Ingrediente

  • 100 g ciocolata neagra
  • 140 g migdale
  • 100 g zahar macinat
  • 100 g unt
  • 3 oua
  • 1 lingura pesmet
  • zahar pudra (pt. decor, optional)

Mod de preparare

Topesti ciocolata cu untul pe baie de aburi, o lasi sa se raceasca putin si adaugi zaharul si migdalele macinate. Freci bine compozitia si o lasi sa se raceasca. Adaugi galbenusurile.

Bati albusurile spuma si le incorporezi treptat si usor in compozitia de ciocolata.

Ungi cu unt o forma si o presari cu pesmet si torni compozitia.

Introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 35 de minute.

 Lasi prajitura sa se raceasca, o scoti din tava o presari cu zahar pudra si o servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu migdale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu mere si mascarpone, un desert cremos si aromat

Postat de oanapl

Prajitura cu mere si mascarpone, un desert cremos si aromat

Cum se prepara Prajitura cu mere si mascarpone, un desert cremos si aromat Se pune ciocolata în cafeaua fierbinte și se lasă să se topească amestecând ușor. Dacă nu se...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu capsuni, ciocolata, frisca si lime

Postat de rocsi_1612

Desert prajitura cu capsuni, ciocolata, frisca si lime

Blatul: Puneti albusurile intr-un bol, inclusiv pe cele de la ouale intregi. Presarati un praf de sare, le mixati. Cand devin spuma, adaugati zaharul, mixati pana obtineti o spuma lucioasa....

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.03.2017, 12:04
la 03.03.2017, 12:47
la 03.03.2017, 13:40
la 03.03.2017, 16:47
foarte buna!
la 03.03.2017, 18:33

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking