Ingrediente
- 100 g ciocolata neagra
- 140 g migdale
- 100 g zahar macinat
- 100 g unt
- 3 oua
- 1 lingura pesmet
- zahar pudra (pt. decor, optional)
Mod de preparare
Topesti ciocolata cu untul pe baie de aburi, o lasi sa se raceasca putin si adaugi zaharul si migdalele macinate. Freci bine compozitia si o lasi sa se raceasca. Adaugi galbenusurile.
Bati albusurile spuma si le incorporezi treptat si usor in compozitia de ciocolata.
Ungi cu unt o forma si o presari cu pesmet si torni compozitia.
Introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 35 de minute.
Lasi prajitura sa se raceasca, o scoti din tava o presari cu zahar pudra si o servesti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu migdale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|