Desert prajitura cu mure si crema de branza

Postat de oanapl in Prajituri
25 Mar 2017 | 3691 vizualizari
Desert prajitura cu mure si crema de branza

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • 10 linguri zahar
  • 8 linguri ulei
  • 12 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • Umplutura
  • 150g mure
  • 250 gr mascarpone
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri gris

Mod de preparare

Speli murele si le scurgi de apa.

Amesteci crema mascarpone cu oul, zaharul si cu grisul.

Bati ouale cu praful de sare cu ajutorul unui mixer. Pui zaharul si mai amesteci putin. Adaugi uleiul si omogenizezi. Adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci usor, cu o lingura de lemn, pana se omogenizeaza compozitia. 

Torni 3/4 din compozitie in tava unsa cu unt. Pui crema de branza din loc in loc, apoi pui murele, iar deasupra torni restul compozitiei.

Dai tava la cuptor preincalzit, la 180 de grade C si coci prajitura timp de 40-45 de minute, pana cand e bine rumenita si trece testul scobitorii.

 

O lasi la racit pe un gratar, apoi o portionezi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu mure si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura Televizor

Postat de Pungasa_Rogue

Desert prajitura Televizor

Foi: Intr-un castron se pun zaharul, untul, laptele, cacaua, ouale, amoniacul stins cu otet  si putina faina. Se amesteca toate ingredientele si se adauga faina pana cand coca nu se mai...

Citeste continuarea

Prajitura Negresa cu gem si bezea

Postat de diana_k

Prajitura Negresa cu gem si bezea

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana isi maresc considerabil volumul, se adauga nuca, apoi faina, praful de copt, romul si la final laptele. Se amesteca usor si se toarna compozita in tava...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.03.2017, 18:48
la 25.03.2017, 18:57
la 25.03.2017, 18:58
Ce prajitura yamiii!
la 25.03.2017, 19:18
la 25.03.2017, 19:28
Delicioasa!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking