Desert prajitura cu visine, bezea, nuci si ciocolata

Postat de RODIMUR in Prajituri
3 Mar 2019 | 3509 vizualizari

Pentru Moșii de iarnă de ieri am făcut una din prăjiturile cu vișine pe care le fac adeseori, pentru că este foarte bună, economică și nepretențioasă. Este o prăjitură pe care o fac mai ales toamna, sau iarna și în care folosesc vișine din dulceață, sau conservate la borcan, pentru că sunt dulci și nu lasă multă zeamă, iar blatul nu este astfel afectat. Am făcut prăjitura într-o tavă cu dimensiunile de 22/30 cm și am tăiat-o în 16 bucăți destul de mari, câte 2/porție.  

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 03.03.2019, 22:38
ce bunatate!
la 03.03.2019, 22:40
Mulțumesc frumos, Oana!
la 03.03.2019, 22:55
Buna
la 04.03.2019, 04:46
Mulțumesc frumos, Tabita!
la 04.03.2019, 08:06
Ce bine arara
la 04.03.2019, 09:19
la 04.03.2019, 09:35
Îți mulțumesc mult, Lau!
la 04.03.2019, 15:50
foarte gustoasa!
la 04.03.2019, 17:11
Mulțumesc frumos, Daniela!
la 04.03.2019, 20:30
Nu poate fi decat super buna! Nu as spune nu catorva bucati!
la 04.03.2019, 20:46
Te servesc cu drag, Rocsi...! Sunt foarte bune, cu atâtea arome...! Mulțumesc frumos pentru aprecieri!
la 07.03.2019, 00:07
Parca simt visinele acrisoare
la 07.03.2019, 03:36
Da, Mihaela, au fost tare bune...Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking