Desert prajitura cu visine si blat cu nuca

Postat de RODIMUR in Prajituri
9 Feb 2020 | 4182 vizualizari

O prăjitură simplă, economică și rapidă, pe care o prepar adeseori, mai ales iarna, deși vișinele sunt fructe de vară. Pentru prăjituri, sau torturi prefer să folosesc vișinele conservate (puse pentru iarnă) sau din dulceață, care fiind deja tratate termic, se comportă mai bine și nu mai lasă mult sirop. Nu este o prăjitură specială, ci una destul de obișnuită și ușor de preparat, dar care datorită vișinelor ”cărnoase”, foarte bine păstrate și miezului de nucă (pe care l-am măcinat, nu l-am mărunțit) are un gust foarte bun. Am copt prăjitura într-o tavă cu dimensiunile de 22/30 cm. După îndepărtarea marginilor, am tăiat prăjitura în 24 de bucăți, câte 2/porție.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 10.02.2020, 08:51
Foarte buna!
la 10.02.2020, 09:15
Viorica, nu mă interesează oferta... Chiar trebuie să vii la fiecare rețetă...?
la 10.02.2020, 09:16
Mulțumesc frumos, Laura!
la 10.02.2020, 12:46
la 10.02.2020, 13:17
Cătălina,
la 12.02.2020, 09:58
Buna!
la 12.02.2020, 10:11
Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking