Desert prajitura de ciocolata amaruie si sfecla rosie

Postat de Anett in Jamie Oliver
26 Noi 2017 | 4222 vizualizari
Desert prajitura de ciocolata amaruie si sfecla rosie

Ingrediente

  • 300 gr cicolata amaruie
  • 250 gr sfecla cruda
  • 4 ou
  • 150 gr zahar brun
  • 120 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura praf de cacao
  • sare

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul.

In primul rand topim ciocolata intr-un bol peste baie de aburi. 

Curatam sfecla si razuim pe gaura mare a razatoarei. Separam oule, adaugam galbenusurile la sfecla si albusurile le punem intr-un bol separat. La sfecla mai adaugam parful de copt, praful de cacao, zaharul brun si faina. Amestecam bine, apoi adaugam ciocolata topita, racita.

Batem albusurile tare, apoi incorparam cu grija in amestecul cu sfecla.

Turnam amestecul intr-o tava acopaerita cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 40-50 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de ciocolata amaruie si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde

Postat de Corina33

Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde

Intr-o cratita se pune la fiert apa cu sare pentru gnocchi. In alta cratita sau tigaie se pun rosiile uscate taiate cubulete cu usturoiul si uleiul de pe ele, la incins. Se scoate carnea din...

Citeste continuarea

Conopida prajita cu chimion , coriandru si migdale by Jamie Oliver

Postat de andaoana

Conopida prajita cu chimion , coriandru si migdale by Jamie Oliver

Curatam conopida de frunzele verzi si o desfacem in buchetele. O punem la fiert in apa cu sare cateva minute. Trebuie sa fie al dente si nu foarte moale. O scurgem de apa si o lasam deoparte sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2017, 16:18
la 26.11.2017, 16:40
-Red velvet cu colorant natural
la 26.11.2017, 16:55
Minunată
la 26.11.2017, 16:56
Delicioasă!
la 26.11.2017, 17:19
Ce buna trebuie sa fie!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking