Ingrediente
- 300 gr cicolata amaruie
- 250 gr sfecla cruda
- 4 ou
- 150 gr zahar brun
- 120 gr faina
- 1/2 plic praf de copt
- 1 lingura praf de cacao
- sare
Mod de preparare
Preincalzim cuptorul.
In primul rand topim ciocolata intr-un bol peste baie de aburi.
Curatam sfecla si razuim pe gaura mare a razatoarei. Separam oule, adaugam galbenusurile la sfecla si albusurile le punem intr-un bol separat. La sfecla mai adaugam parful de copt, praful de cacao, zaharul brun si faina. Amestecam bine, apoi adaugam ciocolata topita, racita.
Batem albusurile tare, apoi incorparam cu grija in amestecul cu sfecla.
Turnam amestecul intr-o tava acopaerita cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 40-50 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de ciocolata amaruie si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|