Ingrediente
- 250 ml apa
- 500 g faina
- 170 gzahar
- 6 linguri ulei
- 1 lingurita bicarbonat
- 2 linguri cacao
- 6 linguri dulceata
- esenta rom
- 1 lingurita zeama de lãmâie
Mod de preparare
Amestecati apa cu uleiul, dulceata, zaharul, pana se dizolva acesta din urma. Adaugati cacaua si faina, amestecati energic. Avem nevoie de o tava cu dimesiune mici, tapetata cu hartie de copt. Inainte de a pune compozitia, adaugam esenta si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, amestecam repede si dam prajitura la cuptor, 20 - 25 minute, la foc mediu. Ca prajitura sa iasa pufoasa, ne miscam repede dupa punerea bicarbonatului. Prajitura se scoate si se taie dupa ce s-a racit complect.
Se poate pudra cu zahar, cocos sau cu o glazura. Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de post pufoasa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
|