Desert prajitura din albusuri, cu visine
Postat de diaconta in Prajituri 24 Sep 2017 | 9179 vizualizari
Am mai spus de multe ori, pentru mine desertul perfect este acela care are fructe. Cam de orice fel, preferate fiind totuşi cele acrişoare.
Si cum să nu-mi vină tot felul de idei când piaţa este plină de fructe. Aşa că, după ce am cumpărat :cireşe, vişine, ananas, coacăze roşii, pentru desert, câştigătoare au fost vişinele, adică un kilogram de vişine, mă pot bucura de ele la fiecare îmbucătură.
Am folosit şi siropul lăsat de vişine, transformându-l într-un jeleu delicios.
Si m-am gândit eu că tare bine s-ar mai potrivi o cremă acrişoară de lamâie. Aici am trişat puţin, folosind o cremă la rece, de la Dr.Oetker.
Voi puteţi să folosiţi ce cremă doriţi.
Pentru că adunasem ceva albuşuri de ou la congelator, m-am gândit să folosesc doar albuşurile în această prăjitură. Am preferat sa folosesc varianta de blat cu albuşurile opărite cu siropul de zahăr.
Pentru gustul meu a fost PERFECTĂ!
Inapoi la reteta
|