Desert prajitura din albusuri, cu visine

Postat de diaconta in Prajituri
24 Sep 2017 | 9462 vizualizari

Am mai spus de multe ori, pentru mine desertul perfect este acela care are fructe. Cam de orice fel, preferate fiind totuşi cele acrişoare. Si cum să nu-mi vină tot felul de idei când piaţa este plină de fructe. Aşa că, după ce am cumpărat :cireşe, vişine, ananas, coacăze roşii, pentru desert, câştigătoare au fost vişinele, adică un kilogram de vişine, mă pot bucura de ele la fiecare îmbucătură. Am folosit şi siropul lăsat de vişine, transformându-l într-un jeleu delicios. Si m-am gândit eu că tare bine s-ar mai potrivi o cremă acrişoară de lamâie. Aici am trişat puţin, folosind o cremă la rece, de la Dr.Oetker. Voi puteţi să folosiţi ce cremă doriţi. Pentru că adunasem ceva albuşuri de ou la congelator, m-am gândit să folosesc doar albuşurile în această prăjitură. Am preferat sa folosesc varianta de blat cu albuşurile opărite cu siropul de zahăr.  Pentru gustul meu a fost PERFECTĂ!

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 28.09.2017, 09:29
Va multumesc mult pentru aprecieri
la 29.09.2017, 15:27
Foarte, foarte frumos!!
la 31.01.2020, 08:49

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking