Desert prajitura Dobos
Postat de Meea in Prajituri 11 Sep 2017 | 5729 vizualizari
Oare este un lucru normal să realizezi că nu ai făcut niciodată prăjitura ta preferată? haha:)). Am făcut Doboș cu ceva ani în urmă și nu mi-a ieșit. Bineînțeles că am intrat în frica coacerii acelor foi imposibile și fiind la început de drum, am lăsat-o baltă! Mi-am promis că nu voi mai face niciodată Doboș și voi cumpăra. Nu se compară, știu, dar chiar nu aveam de ales!
Mi-a venit mintea la cap totuși săptămâna trecută și m-am apucat de făcut Doboș. După atâta timp încă am avut mari emoții când am gătit-o haha:)), ai crede că m-am învățat. Știu mai bine ca oricine frica pe care o aveți pentru această prăjitură. E prea complicată, foile sunt prea subțiri și nu se coc, prea muult de migălit la ea și de ieșit tot nu iese! Știu, Ș T I U ! Dar oare voi știți că mi-a ieșit Doboșul PERFECT? Știți că astăzi v-am pregătit rețeta ca la carte, cu poze la fiecare pas ca să fiți sigure că va ieși și al vostru PERFECT? Da, este adevărat! De astăzi puteți face Doboșul perfect, așa cum vă doriți!
Nu ne complicăm cu pregătitul blatului dintr-un ou pentru fiecare foaie și etc., nu ne cramponăm de faptul că ”Doboșul nu se face așa”, ci ne axăm astăzi să urmărim rețeta exact așa cum am făcut-o eu și exact așa cum o sa vă iasă și vouă, da?
Bun, trecem peste frica pregătirii acestei prăjituri și peste remarcile care nu-și au locul și ne apucăm de copt DOBOȘUL! YAAAY
Inapoi la reteta
|