Desert prajitura intercontinental
Postat de miremirc in Prajituri 8 Ian 2013 | 327496 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (48)
la 25.04.2013, 19:44
la 15.07.2013, 11:54
Buna, gustoasa, dar ficatul ce zice?
la 15.07.2013, 17:11
arata super bine am s-o ancerc si eu
la 16.07.2013, 08:20
Tocmai pe gustul meu ... Trebuie sa o incerc
la 05.10.2013, 10:47
eu nu inteleg laptele il punem si pe el in crema sau il folosim numai ptr aburi ?
la 05.10.2013, 11:06
se pune in crema. cum sa il folosim pentru aburi?)))))))))))
la 05.10.2013, 13:00
am facut-o si o sa mai o fac ca e delir..... super buna
la 05.10.2013, 14:44
la ce temperatura se coc foile?
la 05.10.2013, 21:44
yammy cat de bine arataa...
la 07.10.2013, 22:41
arata senzational
la 14.10.2013, 14:12
Buna ziua,
Am incercat si eu aceasta receta, mi-a placut foarte mult. Am schimbat olecuta la exterior, aici poti sa vezi ce am facut: http://cristigarden.blogspot.it/2013/10/intercontinental-cake.html
Multumesc frumos pentru aceasta receta, voi incerca si celelalte recete scrise de tine, si o sa-ti spun ce mi sa primit.
O zi buna
la 19.11.2013, 13:16
am facut-o si o mai fac ca e nespus de delicioasa nu o sa regretati daca o faceti .....
la 01.01.2015, 02:51
Doar ce am facut-o. Este exagerat de dulce cu 14 ling de zahar la crema nici nu reusim sa o mancam. Parerea mea este ca ar fi de ajuns 10-11 ling de zahar ar iesi foarte buna
COMENTEAZA