Desert prajitura "Noapte venetiana"
Postat de Teo in Prajituri 24 Ian 2010 | 75229 vizualizari
Adaptata dupa crema de la "Sah" postata de Miha.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (38)
la 17.04.2012, 23:07
multumesc pentru aplauze!
la 11.02.2013, 15:48
Ce pofta mi-ai facut !!1 Sa nu uiti sa pui cacaoa la ingrediente....
la 11.02.2013, 20:09
super
la 11.02.2013, 22:02
sIDy, ai dreptate, am uitat de cacao;nu credeam ca mi se intampla si mie!
la 21.02.2013, 20:19
Am doua intrebari referitor la aceasta reteta :
-Nu se specifica cantitatea de cacao ;
-Cele 100 grame de zahar folosite pentru insiroparea blatului sunt altele decat cele precizate in reteta pentru blat + crema ?( 150 si 200 grame )
la 21.02.2013, 20:57
Voica, 1 lingura cacao;pentru sirop se ard 100gzahar in afara de cantitatile de la blat si crema.
COMENTEAZA