Desert prajitura "Noapte venetiana"

Postat de Teo in Prajituri
24 Ian 2010 | 75229 vizualizari

Adaptata dupa crema de la "Sah" postata de Miha.

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 17.04.2012, 23:07
multumesc pentru aplauze!
la 10.02.2013, 18:56
la 11.02.2013, 15:48
Ce pofta mi-ai facut !!1 Sa nu uiti sa pui cacaoa la ingrediente....
la 11.02.2013, 20:09
super
la 11.02.2013, 22:02
sIDy, ai dreptate, am uitat de cacao;nu credeam ca mi se intampla si mie!
la 21.02.2013, 20:19
Am doua intrebari referitor la aceasta reteta :
-Nu se specifica cantitatea de cacao ;
-Cele 100 grame de zahar folosite pentru insiroparea blatului sunt altele decat cele precizate in reteta pentru blat + crema ?( 150 si 200 grame )
la 21.02.2013, 20:57
Voica, 1 lingura cacao;pentru sirop se ard 100gzahar in afara de cantitatile de la blat si crema.
la 21.04.2016, 15:29

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking