Ingrediente
- 3 oua
- 450 g rubarbă decojită
- 150 g de căpșuni
- 2+3 linguri de indulcitor Sukrin
- 1 lingurita aroma naturala de vanilie
- 2 linguri bune de faina de cocos
- 1 lingura faina de susan
- 1 lingurita tărâțe de psyllium (facultativ)
- 120 g de mascarpone
- 25 g de unt
Mod de preparare
Curățați tulpinile de rubarbă și tăiați-le în bucăți mici.
Se încălzește untul într-o tigaie cu 3 linguri de îndulcitor.
Adăugați rubarba, amestecați și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați căpșunile tăiate, vanilia, amestecați și gătiți împreună timp de 5 minute.
Lasati sa se raceasca. Bateți ouăle cu 2 linguri de îndulcitor, timp 3 minute.
Adăugați mascarponele, taratele de psyllium și făinurile.
Amestecati totul bine.
Într-o formă de silicon unsă se pune compotul de fructe și se toarnă preparatul peste el.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180°C si se coace timp de 30-35 minute.
Se lasă să se răcească înainte de a o rasturna.
Calduta sau bine rece este la fel de buna si gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura rasturnata cu rubarba si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|