Desert prajitura Regina Maria
Postat de miremirc in Prajituri 25 Ian 2013 | 306671 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (42)
la 19.03.2013, 00:49
Felicitari,arata grozav!
la 29.03.2013, 17:11
Delicioasa, la favorite cu ea
la 14.11.2013, 08:17
grozava
la 10.04.2015, 22:01
am facut-o si eu azi,abia astept sa o gust
la 12.04.2015, 20:15
Am facut si eu prajitura, mi-a reusit si musafirii mei au fost incantati. Am intervenit putin la crema: am folosit un pachet de unt german 82% de 250 gr. pe care l-am frecat spuma cu 2 linguri de zahar pudra si o lingura de cacao. Am frecat cele 6 galbenusuri cu 8 linguri de zahar, 2 linguri de cacao si 10 linguri de lapte si am lasat pe baie de abur aproape 10 minute amestecand in ea mereu cu telul. Am renuntat la cele 2 linguri de faina. Am facut si un sirop din 4 linguri de zahar caramelizat si 100 ml apa. Excelenta prajitura, nota maxima din partea mea.
la 17.01.2017, 10:48
Delicioasa!
la 17.01.2017, 17:26
Arata impecabil!
COMENTEAZA