Ingrediente
- Pentru aluat:
- 400 gr faina
- 250 gr unt
- 150 gr zahar
- 1 zahar vanilat
- 1 galbenus
- 1 pachetel praf de copt
- 2 linguri de cacao
- Pentru umplutura:
- 750 gr branza de vaci
- 3 oua
- 125 gr zahar
- 1 lingurita esenta de vanilie
- Deasupra
- 1 cana de afine
Mod de preparare
Se pun intr-un bol ingredientele pentru aluat si se amesteca cu lingura.
In alt bol, se amesteca ingredientele pentru umplutura.
Se ia o tava si se pune hartie de copt. Se pune jumatate din aluat, se adauga umplutura de branza, se presara afinele, iar deasupra se pune restul de aluat.
Se tava la cuptor si coacem prajitura 45 de minute, la 180 de grade C.
Se lasa sa se raceasca, apoi se feliaza.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Rudi cu afine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|