Desert prajitura "Trufa"
Postat de gabrielacuisine in Prajituri 5 Mai 2013 | 41197 vizualizari
Am numit prajiturica asta delicioasa “Trufa” pentru ca are consistenta unei trufe si chiar si aspectul. Reteta o am de la Miha , dar pentru ca eu sunt cam “neatenta” nu am vazut ca trebuie si coapta :-) , asa ca am facut-o la rece, avand in vedere ca se fierbe crema pe bain marie si, sincer, a iesit minunat! Va poftesc sa o cititi si poate sa si o savurati daca va place! Eu am facut o portie si jumatate (din cantitatile initiale ale retetei)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (39)
la 03.06.2013, 14:22
Cat de bine arata!!!!
la 18.06.2013, 22:46
wow!
la 20.11.2013, 11:05
arata foarte bine
la 10.08.2014, 20:39
A iesit dementiala! Am facut-o fara coacere, cum ai scris. Dar...cand am pus uscatele in crema de galbenusuri s-a intarit si nu s-a mai inmuiat nici dupa 5 min, ba chiar era prea ferma. Asa ca am pus smantana, fiind pe abur. In final a iesit exceptionala, dar sunt curioasa ce am gresit. Sigur sunt doar 75ml lapte? Oricum, multumesc de reteta.EXCEPTIONALA!!!!!!!
la 28.03.2016, 11:10
Apetisanta!
la 02.02.2022, 09:52
Delicioasa!
COMENTEAZA