Desert prajitura "Trufa"
Postat de gabrielacuisine in Prajituri 5 Mai 2013 | 41319 vizualizari
Am numit prajiturica asta delicioasa “Trufa” pentru ca are consistenta unei trufe si chiar si aspectul. Reteta o am de la Miha , dar pentru ca eu sunt cam “neatenta” nu am vazut ca trebuie si coapta :-) , asa ca am facut-o la rece, avand in vedere ca se fierbe crema pe bain marie si, sincer, a iesit minunat! Va poftesc sa o cititi si poate sa si o savurati daca va place! Eu am facut o portie si jumatate (din cantitatile initiale ale retetei)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (39)
la 05.05.2013, 22:29
Splendida e , am vazut-o si pe blog!
la 05.05.2013, 22:37
arata super!
la 05.05.2013, 23:55
Absolut senzationala!
la 06.05.2013, 03:14
arata ispititor!
la 06.05.2013, 08:31
vai cum arata...
la 06.05.2013, 10:18
Gabriela, imi poti spune, te rog, ce smantana ai folosit la prajitura? Multumesc...
la 06.05.2013, 15:14
Draga Madi, am folosit smantana cu 5% grasime. In Romania nu stiu exact care este f buna, poate Dorna, Monor (asa zice mama :-)) eu nu mai stiu ce este pe piata romaneasca. Dar sa fie de cel putin 5% grasime, ca este mai groasa.
la 06.05.2013, 16:42
ok, mersi...
la 08.05.2013, 08:14
Delicioasa prajitura. O salvez.
Sigur smantana e 5%? Poate 15 %. Cea mai slaba smantana care se gaseste in magazine are 12 % . Eu cel putin n-am vazut mai slaba.
la 08.05.2013, 10:51
ce buna eeeee...!!!!imi place!!!!
la 08.05.2013, 12:22
la 08.05.2013, 15:07
Ciocolatoasă!
la 08.05.2013, 20:14
eu in Canada folosesc numai cu 5% si este foarte groasa. Daca cumpar de 30 deja e unt , sincer nu stiu ce se mai gaseste prin Romania, stiu ca Dorna este buna si Monor.
la 08.05.2013, 20:16
ca sa nu mai fie dubii atasez si poza cu smantana la reteta .
la 25.05.2013, 09:57
am pus la favorite, arata perfect!
COMENTEAZA