Desert prajitura-ecler cu vanilie si cafea

Postat de ancutsa in Prajituri
23 Mar 2020 | 420 vizualizari

Am gândit aceste ecleruri ca niște prăjituri de tip monoporție. Sunt consistente pentru că au două foi (ecleruri lipite două câte două, deci nu le-am mai decupat cum fac de obicei) cu un strat generos de cremă unele, cu vanilie, altele cu cafea (de obicei le umpleam si puneam mai putina crema) și glazură de ciocolată cu unt. Și pentru că zarzării au înflorit și sunt așa de frumoși și mi-era gândul tot la ei, am decorat cu fulgi de cocos, eu i-am asemănat cu delicatele petale.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 23.03.2020, 20:05
Multumesc mult, Daniela!
la 23.03.2020, 22:50
Ce bine arata!
la 23.03.2020, 23:31
la 24.03.2020, 00:05
la 24.03.2020, 07:09
Delicioasa!
la 25.03.2020, 20:14
Daca este vorba de eclere, eu sunt prezenta mereu!
la 25.03.2020, 22:42
Mihaela
la 25.03.2020, 22:43
Oana, multumesc mult!
la 25.03.2020, 22:43
Domnule Vasile
la 25.03.2020, 22:43
Multumesc frumos, Cristinuta!
la 25.03.2020, 22:44
Rocsi, multumesc, ma bucur!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking