Desert rapid si crocant

Postat de MIUTA in Prajituri
15 Feb 2011 | 8650 vizualizari
Desert rapid si crocant

Cand sunteti in criza de timp si vreti ceva dulce cu gust divin incercati sa va jucati la fel ca mine facand o combinatie de piscoturi amestecate cu crema de ciocolata,glazura de caramel,cereale(GOLD FLAKES) .Sper sa incercati nu veti regreta.

Ingrediente

  • un pachet piscoturi
  • o crema ciocolata Dr.Oetker
  • o glazura de caramel Dr.Oetker
  • 400 ml lapte
  • un bol cereale Gold Flakes
  • fulgi de cocos pentru decor

Mod de preparare

Se prepara crema de ciocolata cu 400 ml lapte conform instructiunilor de pe plic.Se prepara glazura.Pe un platou se aseaza primul strat de piscoturi.Se imbraca in crema de ciocolata.Se pune un alt strat de piscoturi peste care se pune restul de crema de ciocolata.Se toarna peste crema glazura de caramel si peste glazura se pun cerealele.Se ninge usor cu fulgi de cocos.Se ia o lingura mare,te ascunzi si papi tot,tot.Pe urma te incurajezi ca acest desert nu ingrasa sau spui formula magica pe care o repet mereu....asta nu ingrasa asa de tare,dispare ca si cand nu am mancat nimic.....ha,ha,ha.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid si crocant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura cu gem de prune, nuci si aluat razuit

Postat de oanapl

Desert prajitura cu gem de prune, nuci si aluat razuit

Pentru blat, mixezi untul la temperatura camerei cu zaharul, adaugi galbenusurile si mixezi bine dupa fiecare. Adaugi esenta de vanilie si oul intreg si mixezi pana devine o crema, apoi...

Citeste continuarea

Savarine

Postat de AlexTeacher

Savarine

Incepem cu siropul, ca sa aiba timp sa se raceasca; Adaugati zaharul brun si cele 4 cani de apa intr-o craticioara, si lasati-o la redus pe foc;...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.02.2011, 09:54
Prim !
la 16.02.2011, 09:56
Am uitat ...
FAVOOOOOOOOOOOOOOO !!!
varsta , na
la 16.02.2011, 09:58
bun bun si rapid
la 16.02.2011, 10:08
daca e bun, ce mai conteaza ca ingrasa sau nu????
la 16.02.2011, 10:17

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking