Desert rulada cu crema de branza si dulceata de capsuni

Postat de rocsi_1612 in Prajituri
3 Apr 2018 | 3654 vizualizari
Desert rulada cu crema de branza si dulceata de capsuni

Cand am chef de ceva dulce si sunt in mare pana de idei, pregatesc o rulada, pentru ca este un desert ce se face destul de usor si nu pot sa aloc mereu mult timp unui desert, ca mai sunt si alte treburi de facut. Un blat pufos, o crema de branza combinata cu dulceata de capsuni si este gata desertul si pentru acest week-end!

Ingrediente

  • Pentru blat:
    • 5 oua
    • 5 linguri zahar
    • 4 linguri ulei
    • 5 linguri faina
    • 1 lingurita praf de copt
    • 2 lingurite vanilie
    • un praf de sare
    Pentru crema:
    • 450 gr crema de branza (eu am folosit Delaco, crema de branza cu smantana)
    • 2 linguri zahar pudra
    • 2 lingurite vanilie
    • coaja rasa de la o lamaie mica
    • dulceata de capsuni
    • zahar pentru pudrat

Mod de preparare

Blatul: Separati ouale, bateti galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Adaugati uleiul, apoi faina, praful de copt si vanilia. Albusurile le mixati cu sarea pana devin spuma. Le incorporati in compozitia de galbenusuri, cu ajutorul unei palete de silicon. Tapetati cu hartie de copt o tava mare de aragaz. Rasturnati aluatul, il nivelati si introduceti blatul in cuptorul incins, la 170 de grade, pentru 12-14 minute. Cand este gata, scoateti blatul din cuptor, il desprindeti de pe foaia de copt si il rulati atunci fierbinte. Il inveliti intr-un prosop curat de bucatarie si il lasati sa se raceasca.

Crema: Crema de branza rece o mixati cu zaharul pudra. Adaugati vanilia si coaja rasa de lamaie. Desfaceti blatul rece, puneti crema si o nivelati. Din loc in loc, puneti dulceata cu o lingurita. Rulati bine, apoi il inveliti in folie si strangeti bine la capete. Dati rulada la rece 2-3 ore, apoi o portionati si o pudrati cu zahar. Acum este numai buna de servit!

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada cu crema de branza si dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert rulada cu gutui

Postat de MotanLaOale

Desert rulada cu gutui

Intai se prepara umplutura ca sa aiba timp sa se raceasca. Gutuile se curata de seminte si coaja si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca cu zaharul, untul si sarea si se pune la foc...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu morcovi si nuci

Postat de CameliaComan

Desert prajitura cu morcovi si nuci

Curatam morcovii si apoi ii dam pe razatoare. Punem nucile intr-un chopper si le maruntim putin. Intr-un bol punem faina, sarea, scortisoara si praful de copt. Le incorporam amestecand cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2018, 10:10
Ce bunatateeee!
la 03.04.2018, 10:22
Delicioasă!
la 03.04.2018, 10:29
buna buna
la 03.04.2018, 10:39
la 03.04.2018, 11:12

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking