Desert rulada Napoleon

Postat de RODIMUR in Dulciuri
1 Noi 2020 | 7133 vizualizari

Rulada Napoleon, denumită astfel după tortul omonim, m-a tentat s-o fac de cum am auzit despre ea, mai ales că nu mi s-a părut prea laborioasă. Rulada se face cu aluat de foietaj și cum de fiecare dată mi s-a părut foarte bun cel din comerț, n-am ezitat să-l cumpăr și să prepar destul de repede acest desert. În rețeta de la care am plecat, rulada se face numai cu frișcă, dar eu am vrut să-i dau consistență cremei, așa că am adăugat și o cutie mică de mascarpone (250 grame), ceea ce a fost o idee foarte bună. După preparare și degustare, pot afirma că această ruladă este pe cât de simplă, pe atât de  bună, moale și de mare rafinament.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 02.11.2020, 12:55
la 02.11.2020, 16:35
o bunatate!
la 02.11.2020, 17:06
Mulțumesc frumos, Daniela!
la 02.11.2020, 20:28
Deserturile cu foietaj ma tenteaza mai mereu, iar rulada ta pare sa fie super delicioasa!
la 02.11.2020, 20:42
Mulțumesc frumos, Rocsi! Și mie-mi plac mult foietajele!
la 02.11.2020, 22:20
la 02.11.2020, 23:11
la 03.11.2020, 16:18
buna tare! Pe cand tortul ?
la 03.11.2020, 16:27
Mulțumesc frumos, Ksenya! Da, ai dreptate, ar trebui să mă gândesc și la asta...
la 04.11.2020, 21:21
Ce bine arata!
la 05.11.2020, 08:05
Mulțumesc frumos, Cristinuța!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking