Ingrediente
- aluat foietaj dulce congelat
- 300 ml lapte
- un plic budinca vanilie
- 2-3 linguri zahar
- 100 g unt
- zahar pudra
Mod de preparare
Invelim conurile cu hartie de copt.
Taiem aluatul fasii inguste si apoi le rulam pe conuri. Asezam conurile invelite cu aluat in tava in care am pus hartie de copt si le introducem in cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor.
Pentru crema amestecam praful de budinca cu 2-3 linguri de zahar si cateva linguri de lapte. Restul de lapte il punem pe foc. Cand laptele incepe sa fiarba, adaugam amestecul de budinca si lasam pe foc pana se ingroase, amestecand continuu.
Dupa ce se racoreste putin, amestecam treptat untul moale in budinca.
Umplem rulourile cu crema si le pudram putin.
Sunt minunate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulouri cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|