Desert strudel cu branza si stafide

Postat de Ela68 in Prajituri
17 Apr 2014 | 31325 vizualizari

Daca ar trebui sa povestesc ceva despre acest aluat, n-as zice decat ca am gasit formula ideala. Nu este complicat, iar rezultatul ma multumeste pe deplin in sensul ca se obtine un strudel crocant ce se desface in foi. Atentia mare se cere atunci cand adaugam faina. Daca e prea multa, aluatul se va intinde greu si nu se va coace la mijloc. Daca e prea putina, va fi moale si va iesi compozitia din foaie. Cu prima ocazie, voi cantari exact cantitatea de faina si va voi spune exact ce tip de faina am folosit. Pana atunci, "faina cat cuprinde" pana ce se desprinde frumos de pe maini.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 17.04.2014, 22:13
Ce bunaciune,ling monitorul,as manca din astea pana crap...
la 17.04.2014, 22:14
ce bine arata
la 17.04.2014, 22:19
Wow, super bun!!
la 17.04.2014, 22:23
E desertul pe care nu l-as refuza niciodata!
la 17.04.2014, 22:27
O deliciosenie
la 17.04.2014, 22:30
Imi ploua in gura!!
la 17.04.2014, 22:34
la 17.04.2014, 22:42
la 17.04.2014, 22:54
a mai ramas si pentru mine?
la 17.04.2014, 23:39
cum arata
la 17.04.2014, 23:46
la 18.04.2014, 00:37
Tanti, imi dai si mie putintel?
la 18.04.2014, 10:36
Ce bun si ce bine arata!
la 18.04.2014, 10:37
Ahhh, ce bine arata!
la 18.04.2014, 13:04

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking