Desert strudel cu crema de branza

Postat de eumimi in Prajituri
18 Iun 2021 | 1992 vizualizari
Desert strudel cu crema de branza

Cel mai gustos strudel! :) 

Ingrediente

  • 1/2 aluat foietaj
  • 200 gr crema de branza
  • 100 gr capsuni
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar pudra

Mod de preparare

Mai intai taiem jumatate din aluatul foietaj si il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Amestecam crema de branza cu 2 linguri din oul batut ( restul de ou il folosim pentru a unge strudelul deasupra) si cu 1 lingura de zahar pudra. Daca considerati necesar, puteti sa mai adaugati zahar pudra.

Punem crema de branza in jumatatea aluatului foietaj, apoi adaugam capsunile taiate in 2 sau chiar intregi.

Taiem marginile aluatului  in fasii de aproximativ 1 cm latime, iar capetele le strangem bine deasupra strudelului pentru a evita iesirea cremei.

Impletim marginile aluatului pentru a da forma frumoasa, ungem cu ou si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Lasam pana cand se rumeneste frumos! Lasam la racorit inainte sa portionam. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu fructe

Postat de merisor67

Prajitura cu fructe

Pentru blat, mixam albusurile spuma cu putina sare, apoi adaugam treptat zaharul si zeama de lamaie. Mixam la treapta maxima pana cand bezeaua devine tare, astfel ca atunci cand intoarcem vasul...

Citeste continuarea

Chec pufos cu Amaretto

Postat de Creatsa

Chec pufos cu Amaretto

Am batut albusurile spuma cu un praf de sare,apoi am adaugat zaharul lingura cu lingura si am mixat cam 8-10 minute pana a rezultat o bezea tare si lucioasa. Am adaugat peste albusuri...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2021, 11:33
la 18.06.2021, 11:52
la 18.06.2021, 13:04
Minunat!
la 18.06.2021, 13:54
Merci!
la 18.06.2021, 14:36
Bunaciune

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking