Ingrediente
- un pachet foi de placinta
- 1/2 pahar ulei de cocos pentru uns foile
- 600 gr. visine congelate( totusi atentie la samburi)
- un borcanel gem de capsuni( 150 gr.)
- vanilie
- sirop de artar
- zahar pudra vanilat( eu il prepar in casa)
Mod de preparare
Se unge tava cu ulei de cocos.
Visinele eu le-am pus direct congelate nu le-am scurs deloc si la final m-am bucurat de siropul format impreuna cu cel de artar.
Foile se ung intre ele cu ulei de cocos din belsug, cate 4 bucati, se pune deasupra o parte de gem, apoi o parte din visine, se ruleaza si se asaza in tava pregatita.
Se pregatesc asa toate foile, se pun rulourile in tava.
Rulourile se ung deasupra cu ulei de cocos.
Se taie cu un cutit si se portioneaza strudelul dupa dorinta.
Cu siropul de artar se stropesc rulourile.
Se coc strudelele pana se rumenesc, eu le-am tinut 40 de minute.
Cand se racesc se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
O minunatie!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|