Ingrediente
- Tiramisu reţetă originală
- 250 g de mascarpone
- 250 g de capsuni
- 80 g zahăr brun
- 1 pachet de zahăr vanilat
- 3 ouă
- 1 ceașcă de cafea
- cacao pudră
- 1 -2 pachete de biscuiți Petit Beurre
Mod de preparare
Tiramisu reţetă originală
Se separă albusurile de gălbenușuri. Se amesteca galbenusurile cu zaharul.
Adăugați crema de mascarpone si amestecati.
Se bat albusurile spuma si se adauga treptat cu o spatulă la amestecul precedent.
Rezervati la rece.
Se prepară cafeaua neagră. Se spală si se elimina coditele de la capsuni. Se taie in 2.
Am utilizat o forma de patiserie patrata. Umeziti usor biscuiții în cafea si imbracati fundul formei si 2 pereti. Puneti capsunile taiate in 2, pe ceilalti 2 pereti.
Se acoperă biscuitii cu un strat de cremă cu mascarpone și cu căpșuni.
Continuati sa alternati biscuiții, un strat de cremă și de căpșuni.
Se termina cu un strat de cremă.
Se presară cu cacao.
Dati la rece cel puțin 4 ore și apoi puteti servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tiramisu reteta cu capsuni si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|