Desert tiramisu reteta cu dulceata de dovleac si jeleu de cafea
Postat de panacris in Dulciuri 12 Mar 2017 | 2518 vizualizari
Plecand de la Tiramisu reţetă originală, iata un răspuns la o provocare a generat un desert fin și inovativ, cel puțin pentru mine. Spor și poftă bună!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 12.03.2017, 19:19
Yummmm, ce combinatie! Ma tenteaza jeleul de cafea
la 12.03.2017, 19:24
Mulțumesc Merișor Ideea cu jeleu mi-a venit pe parcurs adică în timp ce construiam rețeta ) eu așa sunt, pornesc de la un obiectiv și la final, totul se transformă ) numai seamnă cu începutul ))
la 12.03.2017, 19:26
Interesant si cred ca si delicios!
la 12.03.2017, 19:27
Foarte bine arata si cat de aromat poate sa fie!
la 12.03.2017, 19:35
Cefrumos arata si ce bine suna...
la 12.03.2017, 19:38
Mda, nu-s prea mulțumită de poza finală, darrr asta e lumina de seară
la 12.03.2017, 20:04
tentanta combinatia
la 12.03.2017, 20:34
interesanta combinatia
la 12.03.2017, 21:00
Arata foarte bine!
la 12.03.2017, 21:56
ce nebunie ai facut
la 12.03.2017, 22:10
Interesantă combinațiile
la 12.03.2017, 23:18
buna buna
la 13.03.2017, 00:02
Super buna!
la 13.03.2017, 07:52
Multumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!
la 13.03.2017, 11:12
original si foarte bun
COMENTEAZA