Desert Tiramisu reţetă originală, cu stracciatella

Postat de VanessaAli in Torturi
7 Mai 2017 | 2515 vizualizari
Desert Tiramisu reţetă originală, cu stracciatella

Plecand de la Tiramisu reţetă originală, iata o noua varianta delicioasa de tiramisu incercata in acest weekend. Sper sa va placa!

Ingrediente

  • Tiramisu reţetă originală
  • 400 g piscoturi
  • 500 ml cafea
  • 500 g mascarpone
  • 200 ml frisca
  • 2 galbenusuri
  • 20 trufe cu cappucino

Mod de preparare

Tiramisu reţetă originală

Pregatim cafeaua din timp si o lasam la racit.

Intre timp, preparam crema: mixam frisca, apoi incorporam mascarpone si galbenusurile. Trufele le macinam in robotul de bucatarie si turnam in crema cca. trei sferturi. Amestecam bine.

Incepem sa asamblam tiramisu: punem cafeaua intr-un bol, suficient de lung, intr-un strat de 2 cm; luam fiecare piscot si il dam repede prin cafea, apoi il asezam in tava. Repetam cu 1/2 din piscoturi, completand la nevoie cu cafea.

Intindem peste piscoturi mai mult de 1/2 din crema. Acoperim cu restul de piscoturi, inmuiate si ele in cafea. Turnam restul de crema si nivelam. Presaram pe deasupra restul de 1/4 din trufele macinate.

Dam la frigider, pentru cateva ore sau preferabil peste noapte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu reţetă originală, cu stracciatella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort Boema

Postat de TAB1TA

Tort Boema

Blatul:   Se separa albusurile de galbenusuri.  Albusurile se bat spuma cu zaharul.  Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua.  Galbenusurile se bat spuma si se...

Citeste continuarea

Tort cu jeleu de şampanie şi cremă de portocale

Postat de diaconta

Tort cu jeleu de şampanie şi cremă de portocale

Prima data am pregatit jeleul de sampanie . Am pus foile de gelatina în apa rece sa se hidrateze. Am încalzit sampania cu zaharul  apoi am scurs bine foile de gelatina,le-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.05.2017, 21:33
Doua felii , te rog
la 07.05.2017, 22:02
Vin si eu aici! Delicios!
la 07.05.2017, 22:49
Foarte bun!
la 07.05.2017, 22:51
la 07.05.2017, 23:33
Multumesc!💋

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking