Desert tort 8 Martie
Postat de ancutsa in Torturi 9 Mar 2019 | 2987 vizualizari
Acest tort l-am pregătit de 8 martie pentru mama, cu mult drag.
Tortul conține pandișpan, cremă de ciocolată și alune de pădure, decorat cu frișcă, perluțe de zahăr și flori de napolitană. Am adăugat și un fluturaș colorat.
Pentru pandișpan am folosit îndulcitor lichid, mi-a plăcut mult cum a ieșit, iar pentru însiropat am folosit cafea neîndulcită, pentru a mai reduce astfel din consumul de zahăr. La cremă am folosit ciocolată și o smântână pe care am descoperit-o de curând și mi-a plăcut mult. Iar frișca este îndulcită ea, deci nu i-am mai pus zahăr.
Trandafirul și micul tablou cu zambile, din stânga, sunt făcute de mine din pastă de zahăr, le-am pictat cu coloranți alimentari cu o zi înainte, apoi le-am lăsat la uscat.
Inapoi la reteta
|