Desert tort 8 Martie

Postat de ancutsa in Torturi
9 Mar 2019 | 2987 vizualizari

Acest tort l-am pregătit de 8 martie pentru mama, cu mult drag. Tortul conține pandișpan, cremă de ciocolată și alune de pădure, decorat cu frișcă, perluțe de zahăr și flori de napolitană. Am adăugat și un fluturaș colorat. Pentru pandișpan am folosit îndulcitor lichid,  mi-a plăcut mult cum a ieșit, iar pentru însiropat am folosit cafea neîndulcită, pentru a mai reduce astfel din consumul de zahăr. La cremă am folosit ciocolată și o smântână pe care am descoperit-o de curând și mi-a plăcut mult. Iar frișca este îndulcită ea, deci nu i-am mai pus zahăr. Trandafirul și micul tablou cu zambile, din stânga, sunt făcute de mine din pastă de zahăr,  le-am pictat cu coloranți alimentari cu o zi înainte, apoi le-am lăsat la uscat.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 10.03.2019, 14:13
Gabita, multumesc mult!
la 10.03.2019, 14:14
Mirela, multumesc frumos, ma bucur ca iti place!
la 10.03.2019, 14:14
Daniela, multumesc frumos!
la 10.03.2019, 14:25
Si frumos...si delicios
la 10.03.2019, 17:33
Bravo pentru trandafir si tablouasul din zahar!
la 10.03.2019, 18:44
Multumesc frumos, Andreea!
la 10.03.2019, 18:46
Multumesc mult, Cristina! Ma bucur ca ti-au placut!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking