Desert tort cu ciocolata, crema de piersici si blat umed

Postat de oanapl in Torturi
30 Noi 2017 | 8428 vizualizari

Zilele trecute am achiziționat pentru prima dată fructe physalis dintr-un supermarket. Deja îmi imaginam ce tort frumos decorat voi face. Am pregătit tortul în liniște, cu calm și când a venit vorba să-l decorez au apărut niște musafiri neanunțați, pe care nu puteam să-i las să plece fără să îi servesc cu ceva bun. Astfel că l-am decorat în câteva minute. Deși nu e ceea ce mi-am imaginat ca și decor, gustul a fost demențial. Mi-am dorit foarte mult să încerc un blat umed și am ales unul de pe blogul Paulei Gafitescu. A fost grozav de bun blatul. Pentru glazură am folosit o ciocolată cu 80% cacao, care a fost perfectă în combinație cu crema dulcică de piersici. Musafirii mei au apreciat tortul și nouă ne-a plăcut foarte mult. Vi-l recomand cu drag. Dacă tot se apropie Sărbătorile de iarnă, eu am trecut la decorurile cu Moș Crăciun deoarece îmi sunt foarte dragi. ;)

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 15.12.2017, 10:07
Super!
la 15.12.2017, 18:37
aspectos si cred ca este si gustos
la 15.12.2017, 18:41
Vă mulțumesc de aprecieri! Da, a fost gustos!
la 15.12.2017, 21:54
Ce sectiune frumoasa are si ce combinatie buna de arome
Bine ca ai apucat sa faci poze ))
La multi ani si aici
la 15.12.2017, 22:44
Multumesc din suflet de urari si de aprecieri! Nu puteam sa fac un tort si sa nu-l fotografiez.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking