Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro
Postat de diaconta in Torturi 27 Iul 2017 | 3950 vizualizari
Pentru că, văzând că mă prefac că plouă, Bucătăraşul m-a “urecheat” cu delicateţe (ştiind că sunt o sensibilă ) pârându-mă că am făcut 7 anişori şi că aşa ca o torturăreasă cum mă ştie, sigur o să vin cu un tort, dacă nu chiar cu două (concurând-o chiar şi pe Ela), am dat fuguţa acasă să pregătesc repejor un tort.
Si mă şi apropii “vertiginos” de cele 700 de reţete cu care mă eticheta Bucătăraşul :))))
Si nu unul oarecare, era musai să fie în formă de inimă, o inimă maaaare să-i cuprindă pe toţi bucătăraşii.
Si ca să nu-mi aud vorbe cum că nu am dat şi de băut, am îmbătat crema cu nişte vin roşu.
Am să vă spun că nu v-am uitat, doar că multe lucruri s-au schimbat, priorităţile au devenit altele şi timpul este la fel de nemilos dacă nu chiar mai nemilos decât înainte.
Inapoi la reteta
|