Desert tort cu mascarpone si caramel

Postat de GeorgianaGrigorescu in Torturi
13 Ian 2019 | 5405 vizualizari

Blat umed de ciocolata, crema de mascarpone cu batoane snickers, crema de caramel cu alune coapte. Sper ca v-am convins sa-l incercati.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 13.01.2019, 17:39
la 13.01.2019, 17:45
Îmi plac torturile cu caramel...!
la 13.01.2019, 17:57
la 13.01.2019, 18:00
Blatul umed de ciocolata si crema de caramel cu alune coapte se potrivesc de minune. Un tort perfect!
la 13.01.2019, 18:12
Mmm...buuun!
la 13.01.2019, 18:37
frumos
la 13.01.2019, 19:03
Oooooo, ce bun trebuie să fie!!!
la 13.01.2019, 19:04
Foarte bun!
la 13.01.2019, 19:38
Cred ca a iesit delicios! Sper sa nu te superi pe mine, dar la ingredientele pentru glazura ai scris 100 ciocolata neagra cu 100 frisca, plus gelatina, iar la preparare ai scris 150 ciocolata cu 100 lapte, plus gelatina si lapte condensat.
la 13.01.2019, 20:20
Cu siguranta este o combinatie foarte delicioasa si as servi o portie mare!
la 13.01.2019, 20:38
la 13.01.2019, 20:50
Nu ma supar Ancutsa. Am scris in reteta si ca am avut o problema cand am constatat ca nu am frisca lichida si atunci am incercat sa schimb ingredientele pentru a face glazura. Am folosit lapte in loc de frisca lichida, am mai adaugat ciocolata si lapte condensat pentru ca mi s-a parut prea subtire. Nu am trecut la ingrediente ce am folosit eu, pentru ca am improvizat si nu a iesit glazura care trebuia.
la 13.01.2019, 22:42
Bună seara. Ce fel de cremă de brânză ați folosit și ce fel de lapte condensat ? Mulțumesc
la 14.01.2019, 01:27
Bun tort
la 14.01.2019, 06:15
Mega bun!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking