Desert tort cu migdale si flori

Postat de ancutsa in Torturi
16 Mai 2020 | 2046 vizualizari

Am reușit, după atât timp, să cumpăr apă din flori de portocal, special pentru aniversarea surorii mele, care iubește citricele și dorea să-i fac un tort cu această aromă. La blat am folosit și migdale, a ieșit pufos și aromat. Această apă are un parfum deosebit și e destul de concentrată, astfel că este suficientă o linguriță la sirop sau la un blat de tort. Ca umplutură, am ales o cremă de ciocolată și l-am decorat cu multe flori colorate.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 17.05.2020, 21:04
Ce tort frumos si ce arome!
la 17.05.2020, 21:56
Ce bine arată!
la 17.05.2020, 23:55
La multi ani sorei tale !!! I-ai pregtit un tort deosebit si vesel ca si anotimpul acesta plinde flori
la 18.05.2020, 09:46
Frumos și delicios! La mulți ani, surorii tale!
la 18.05.2020, 09:55
Multumesc, Adi!
la 18.05.2020, 09:56
Multumesc, Mirela, ma bucur ca iti place!
la 18.05.2020, 09:56
Multumesc, Oana!
la 18.05.2020, 09:57
Multumesc tare mult, Mihaela!
la 18.05.2020, 09:57
Multumesc mult, Rodica!
la 18.05.2020, 19:52
Cred ca a iesit foare aromat! Galbenusurile nu le-ai mai pus la blat? La multi ani pentru sora ta!
la 18.05.2020, 22:41
Rocsi, ba da, dar am scris reteta seara foarte tarziu. Multumesc frumos!
la 22.05.2020, 10:57
Super!
la 26.05.2020, 15:54
Multumesc frumos, domnule Dante!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking