Desert tort cu migdale si flori

Postat de ancutsa in Torturi
16 Mai 2020 | 2059 vizualizari

Am reușit, după atât timp, să cumpăr apă din flori de portocal, special pentru aniversarea surorii mele, care iubește citricele și dorea să-i fac un tort cu această aromă. La blat am folosit și migdale, a ieșit pufos și aromat. Această apă are un parfum deosebit și e destul de concentrată, astfel că este suficientă o linguriță la sirop sau la un blat de tort. Ca umplutură, am ales o cremă de ciocolată și l-am decorat cu multe flori colorate.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 16.05.2020, 23:12
La multi ani surorii !
la 16.05.2020, 23:14
la 16.05.2020, 23:27
foarte frumos!
la 16.05.2020, 23:37
Bun si frumos
la 17.05.2020, 09:15
foarte frumos!
la 17.05.2020, 10:37
Foarte frumossi sigur e si gustos!
la 17.05.2020, 10:55
la 17.05.2020, 16:35
Multumesc mult, Cleme!
la 17.05.2020, 16:35
Motan
la 17.05.2020, 16:35
Multumesc frumos, Andreea!
la 17.05.2020, 16:36
Multumesc frumos, Tabita!
la 17.05.2020, 16:36
Multumesc frumos, Daniela!
la 17.05.2020, 16:36
Multumesc mult, Madi!
la 17.05.2020, 16:36
Domnule Vasile
la 17.05.2020, 20:14
Bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking