Desert tort cu namelaka de ciocolata si jeleu de zmeura
Postat de oanapl in Torturi 13 Feb 2022 | 4822 vizualizari
În decembrie a fost ziua mea de naștere. Deoarece am împlinit o vârstă frumoasă, rotundă, am aniversat-o cu prietenii. Nu se putea să lipsească un tort pregătit de mine.
Am pregătit o combinație absolut delicioasă, cu un blat cu nuci și suc de portocale, o cremă namelaka, despre care v-am povestit și în rețeta aceasta https://www.bucataras.ro/retete/desert-tort-cu-crema-namelaka-de-mure-si-ciocolata-96257.html și vă spuneam că e absolut delicioasă. E o cremă atât de fină și de bună și v-o recomand cu drag.
Din păcate, n-am avut timp și nici inspirație să-l decorez mai sofisticat. Poate la următoarea aniversare :))
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 13.02.2022, 22:07
super bun!
la 13.02.2022, 22:42
Delicios !!! Sa fii sanatoasa sa prepari mereu asemenea bunatati !!!
la 14.02.2022, 09:01
Ce bine arata!
la 14.02.2022, 10:05
Tare bun!
la 14.02.2022, 11:38
Nu știu ce este namelaka, dar tortul cred că a fost delicios... La mulți ani!
la 14.02.2022, 17:34
Am salvat si eu reteta asta de namelaka de la unu, am uitat cum il cheama
la 14.02.2022, 20:18
Foarte bun!
la 14.02.2022, 20:51
Mulțumesc Daniela!
la 14.02.2022, 20:51
Mulțumesc Mihaela!
la 14.02.2022, 20:51
Mulțumesc Katty!
la 14.02.2022, 20:52
Mulțumesc Anett!
la 14.02.2022, 20:53
Mulțumesc Rodica! Este o cremă absolut delicioasă și foarte versatilă. O poți folosi pentru a umple torturi, eclere și e foarte mișto.
la 14.02.2022, 20:53
Mulțumesc Motănel!
la 14.02.2022, 20:54
Probabil de la Robert Eisler, ai salvat-o Cleme! 😉
COMENTEAZA