Ingrediente
- 400-500 g biscuiti
- 300 g de unt
- 300 g zahar pudra
- 5 galbenusuri
- 500 ml lapte
- 5 linguri cacao
- esenta rom
- fulgi cocos
Mod de preparare
Crema: Intr-un vas am pus untul la temperatuta camerei frecat cu zaharul pudra, pana se obtine o crema fina. Am adaugat galbenusurile, pe rand, 4 linguri cacao, amestecand usor si la final esenta de rom si inca 1 lingurita de cacao.
Asamblare:Biscuitii se inmoaie in lapte cateva secunde, asezandu-i pe o tava dreptunghiulara, apoi un strat de crema, biscuiti, crema, biscuiti, pana se termina compozitia (la final crema) si deasupra pudram cu fulgi de cocos.
Se introduce la frigider, apoi poate fi servit!
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti cu crema de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|