Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure

Postat de RuxyRux in Dulciuri
2 Dec 2018 | 4364 vizualizari
Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure

Cand am gustat prima lingurita am descoperit America gustului! :))))) Incredibil de delicios, parfumat, aromat,  intr-o combinatie minunata, de nutella, jeleuri de portocale, vanilie, rom, alune de padure si ciocolata stracciatella.... Va poftesc cu mare drag la rasfat si va sugerez sa puneti reteta la  favorite pentru desertul de Revelion, eu cu siguranta il voi repeta in cantitate dubla!

Ingrediente

  • 120 gr. unt
  • 1 pahar de lapte
  • 1 borcan mare de nutella( 750 gr.)
  • 1/2 cutie de jeleuri de portocale invelite in ciocolata( eu am gasit in Lidl )
  • 3 linguri alune de padure crude
  • vanilie
  • esenta de rom( dupa gustul personal, mie imi place mai aromat)
  • coaja de portocala( Bio)
  • o ciocolata alba cu stracciatella
  • 460 gr. biscuiti

Mod de preparare

Intr-un vas larg am sfaramat biscuitii.

Intr-un ibric am pus laptele si l-am infierbantat, am topit untul, in el am pus vanilia, romul am amestecat si am turnat totul peste biscuiti.

Am rupt jeleurile bucatele si le-am pus deasupra, am pus o jumatate de borcan de nutella in interior, alunele de padure, coaja de portocala razuita si am amestecat bine pana s-a omogenizat compozitia.

In forma de tort am pus compozitia si deasupra am pus restul de nutella. Am decorat tortul cu ciocolata alba razuita.

Tortul l-am tinut la rece pana a doua zi.

Am portionat tortul si l-am decorat cu jeleuri de ciocolata.

Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Prajitura frageda cu branza dulce si stafide

Postat de Elena_Daria

Prajitura frageda cu branza dulce si stafide

Aluat fraged:  intr-un vas punem faina si sarea. Untura/untul o/il topim partial (la microunde) apoi o punem peste faina si incepem sa amestecam cu mana pana cand aluatul devine nisipos....

Citeste continuarea

Desert briose de vanilie cu ciocolata in interior

Postat de Pungasa_Rogue

Desert briose de vanilie cu ciocolata in interior

Ouale, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, laptele, faina si praful de copt se pun intr-un castron si se mixeaza cat sa se amestece. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Intr-o tava...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2018, 20:25
Wooow! Imi inchipui dupa ingrediente cat de bun eeeee
la 02.12.2018, 20:26
la 02.12.2018, 20:28
Ce ingrediente și ce fain arata🤤
la 02.12.2018, 20:33
Wow! Imi ploua in gura la ce ingrediente sunt ...
la 02.12.2018, 20:42
Multumesc draga mea Madi...chiar e foarte delicios!

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking