Desert tort din biscuiti, de post

Postat de RODIMUR in Torturi
30 Mar 2020 | 8591 vizualizari

Am făcut acest tort din biscuiți, de post, pentru Lăsata secului, deci înainte de a intra în Postul Paștelui, pentru că știam că nu-l vom termina într-o singură zi și că ne vom bucura de el mai mult timp. Crema este cu gris, la fel ca la prăjitura cu foi de bulion, în loc de blat am folosit biscuiți Popular, iar pentru decor, dar și pentru însiroparea biscuiților am folosit o conservă de compot cu jumătăți de piersici. Toate soluțiile găsite au fost foarte bune, așa că tortul a ieșit excelent, aspectuos, cu o textură moale și fină, iar piersicile i-au dat un gust rafinat. Cred că este o idee foarte bună dacă vreți să faceți un astfel de tort, pentru o ocazie festivă din perioada Postului, care mai durează. Pentru cele 4 rânduri de ”blat” am folosit 64 de biscuiți Popular, iar cremă am făcut mai multă, ca să fie suficientă nu numai pentru umplerea generoasă a foilor, dar și pentru decor. Aș zice că precauția luată, în acest sens, a contribuit la reușita tortului...

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 01.04.2020, 00:14
Frumoasa reteta
la 01.04.2020, 01:21
Ce frumos si inimos e!
la 01.04.2020, 10:33
Mulțumesc frumos, Mihaela!
la 01.04.2020, 10:34
Îți mulțumesc mult, Andreea!
la 07.04.2020, 10:49
Pffff, ce am ratat! Minunat arata!
la 07.04.2020, 11:32
Mă bucur că-ți place, Mirela...! Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking