Desert tort diplomat cu compot de piersici- reteta nr. 400

Postat de eumimi in Torturi
13 Apr 2018 | 10420 vizualizari
Desert tort diplomat cu compot de piersici- reteta nr. 400

Delicios si racoros.

Ingrediente

  • 1 compot de piersici
  • 2-3 kiwi
  • 300 g frisca lichida
  • 150 g iaurt
  • 1 plic de gelatina
  • piscoturi

Mod de preparare

Punem mai intai gelatina la hidratat 10 minunte in 100 ml apa, apoi o dizolvam pe baie de aburi.

Batem frisca impreuna cu iaurtul si adaugam si gelatina topita. Incorporam bine.

Tapetam o tava cu folie alimentara si punem pe fundul acesteia piersici din compot sau ce fructe aveti la indemana.

Adaugam jumatate din cantitatea de frisca, apoi punem un strat de piersici si kiwi taiate cubulete. Acoperim cu restul de frisca, iar deasupra punem piscoturile dupa ce le-am trecut cateva secunde prin zeama de la compotul de piersici. Acoperim tortul cu folie alimentara si dam la rece 1 ora.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort diplomat cu compot de piersici- reteta nr. 400" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (34)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tort cu glazura oglinda (mirror glaze)

Postat de AlexTeacher

Desert tort cu glazura oglinda (mirror glaze)

Incepem cu jeleul. Intr-un castron pune gelatina cu apa rece si las-o cca 10 min la hidratat; Intr-o craticioara pune zmeura congelata, zaharul si cognacul si pregateste-le la foc...

Citeste continuarea

Desert tort in straturi

Postat de merisor67

Desert tort in straturi

Pentru foi, amestecăm ouăle cu sarea până se spumează, adăugăm coniacul, oțetul și apa și amestecăm din nou până se omogenizează compoziția. Cernem făina într-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2018, 16:15
La cat mai multe retete
la 13.04.2018, 16:18
Bravo! Foarte frumos, Mimi! Felicitări și cât mai multe rețete!
la 13.04.2018, 16:22
Multumesc frumos!
la 13.04.2018, 16:28
Fix pe gustul meu!
la 13.04.2018, 16:35
Felicitari si la cat mai multe retete delicioase!

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking