Desert tort Ferrero Rocher

Postat de Ela68 in Torturi
5 Apr 2018 | 5401 vizualizari

Daca preferati torturile dense, pentru care o feliuta mica este indeajuns, vi-l recomand pe acesta. Mi-a placut in special datorita faptului ca nu este atat de dulce, iar noi, in ultima vreme am redus foarte mult zaharul si senzatia de "prea dulce" nu ne mai place. Gustul aduce mult cu amandinele de odinioara, blatul este pufos si insiropat, iar crema, care contine unt si Nutella este putin mai tare. Un plus de gust il dau alunele si napolitanele dintre straturi care se simt destul de bine. Fata de reteta originala pe care o gasiti aici. ,am facut foarte mici modificari. Ca si recomandare, va sfatuiesc sa-l scoateti din frigider cu jumatate de ora inainte de servire, crema se va inmuia putin si va fi mult mai usor de portionat.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 07.04.2018, 13:09
O-la -la !!!
la 12.04.2018, 16:44
Delicios!
la 15.04.2018, 08:55
foarte bune aceste bomboane

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking