Desert tort in straturi
Postat de merisor67 in Torturi 11 Aug 2017 | 11776 vizualizari
De mult aveam în plan să prepar tortul Napoleon, mai ales după ce l-am și degustat de la Dia cu ocazia uneia dintre reușitele întâlniri ale bucătărașilor drăgălași.
Am văzut că sunt multe variante de preparare a acestui tort, e și normal, pentru că la o rețetă, fiecare își pune amprenta în funcție de gust, așa cum am făcut și eu.
Foile și crema, le-am preparat după rețeta Diei, dar am adăugat și niște dulceață de coacăze negre, pentru un plus de gust și culoare.
Aspectul nu a mai ieșit ca al unui tort Napoleon clasic, așa că l-am denumit tort în straturi.
Mulțumesc Diei pentru inspirație și pentru imboldul de a-l prepara!
Rețeta după care m-am inspirat aici: https://www.bucataras.ro/retete/tort-napoleon-68436.html
Inapoi la reteta
|