Desert tort Jelly

Postat de RODIMUR in Torturi
8 Ian 2021 | 2550 vizualizari

Anul acesta pentru revelion am făcut acest tort la care mă gândeam de mult timp și a cărui preparare a fost decisă rapid în momentul în care am găsit în supermarket niște minunate jeleuri nemțești cu arome de: lămâi, portocale, mere și cireșe. Tortul este făcut cu cremă de mascarpone și jeleu de portocale, iar decorul este alcătuit, în principal, din jeleuri. N-am vrut ca tortul să fie foarte înalt, așa că am făcut un blat doar din 4 ouă, pe care l-am împărțit în două, așa cum am dorit inițial. Tortul a fost tare frumușel (după cum se vede...!) și la gust a fost un deliciu. Rețetă festivă de iarnă.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 08.01.2021, 15:34
bun, bun!
la 08.01.2021, 16:18
Mulțumesc frumos, Daniela!
la 08.01.2021, 16:40
la 08.01.2021, 20:22
Delicios!
la 08.01.2021, 22:00
Mulțumesc frumos, Madi!
la 08.01.2021, 22:00
Mulțumesc frumos, Oana!
la 09.01.2021, 12:24
Exact pe placul meu cu jeleu de portocale si mascarpone!
la 09.01.2021, 13:55
Katty, cum este tortul meu pe placul tău, la fel sunt și preparatele tale pentru mine...
la 10.01.2021, 18:49
Sunt o mare fana a dulciurilor cu portocale! Este una din aromele mele preferate!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking