Desert tort Kinder fara coacere

Postat de trifadalia in Prajituri
19 Mai 2020 | 2946 vizualizari
Desert tort Kinder fara coacere

Ingrediente

  • Ingrediente pentru blat
  • 350 gr biscuiti digestivi
  • 150 gr unt
  • Crema I
  • 150 gr zahar
  • 4 oua intregi
  • 1 lingura faina
  • 550 ml lapte
  • 150 gr margarina
  • Crema II
  • 100 gr zahar
  • 40 gr cacao
  • 1 buc ou intreg
  • 100 ml lapte
  • 100 gr margarina
  • 4 linguri de nutella
  • Crema III
  • 400 ml frisca

Mod de preparare

Se sfarama biscuitii digestivi. Se topeste untul si se adauga peste biscuti amestecand foarte bine. Compozitia rezultata se pune intr-o tava de tort cu peretii detasabili si se taseaza foarte bine. Se lasa biscuitii tasati la rece timp de o ora. 

Pentru crema de vanilie se amesteca zahaul, oualle, faina si laptele si se pun pe foc sa fiarba pana cand se ingroasa. Se lasa sa se raceasca crema obtinuta care apoi se amesteca cu margarina. Crema se intinde peste tort si se lasa din nou la rece pana la fierberea cremei de ciocolata. Se amesteca zaharul cu cacaua si cu oul sa se incorporeze toate ingredientele foarte bine peste care se adauga laptele apoi se pune pe foc sa fiarba pana se ingroasa crema. Se lasa si acesta crema sa se raceasca. Cand este rece, se amesteca cu margarina, apoi se adauga nutella. Se pune si aceasta crema peste tort. 

Frisca lichida se bate foarte bine cu mixerul si se adauga peste cele doua creme. Deasupra se rade ciocolata. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort Kinder fara coacere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cheesecake cu portocale

Postat de simona72

Cheesecake cu portocale

Pentru blatul din buscuiti: se pun biscuitii in vasul robotului de bucatarie si se maruntesc, dar nu foarte marunt. Se pun biscuitii intr-un castron, se adauga untul topit, laptele si mierea. Se...

Citeste continuarea

Desert rulada cu biscuiti

Postat de Creatsa

Desert rulada cu biscuiti

Crema caramel: Pune intr-o craticioara 100 g zahar la caramelizat pana ajunge la culoarea chihlimbarului. Adauga apa (cu mare atentie la aburi) si lasa pe foc pana se topeste zaharul, apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.05.2020, 11:16
Foarte bun
la 21.05.2020, 12:16
Delicios!
la 21.05.2020, 12:53
la 21.05.2020, 14:13
la 21.05.2020, 19:56
Yummi!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking