Desert tort trio de ciocolata
Postat de oanapl in Torturi 24 Mai 2020 | 5985 vizualizari
Acest tort delicios l-am pregătit cu o mică întârziere (de 2-3 zile), cu ocazia zilei onomastice a soțului meu.
Deși se pregătește relativ ușor, sunt câteva detalii care fac diferența: în primul rând trebuie să folosiți ciocolată de calitate și smântână pentru frișcă (de la Dorna de ex) și nu frișcă lichidă îndulcită.
Trebuie să taiați ciocolata în bucățele cât mai mici, de maxim 0,5 cm altfel nu se topește în totalitate și se va vedea urât în momentul în care feliați tortul.
Nu uitați să bateți platoul de masă de fiecare dată când turnați crema, pentru că altfel va face mici bule de aer la suprafață care vor fi inestetice.
Am pregătit tortul după rețeta Oanei Igretiu de la savoriurbane.ro
Inapoi la reteta
|