Ingrediente
- 500 g biscuiti
- 250 ml apa
- 4 linguri de pudra de roscove
- 100 ml miere de albine
- 125 g unt la temperatura camerei
- esenta de rom, dupa gust
- nuca de cocos si karob pentru tavalit trufele
Mod de preparare
Biscuitii se macina cu ajutorul robotului. De asemenea, se pot zdrobi cu ajutorul unui sucitor. E mai usor daca ii puneti intr-o punga si ii zdrobiti.
Intr-un bol se pun biscuitii zdrobiti, untul, mierea de albine, pudra de roscove, apa si esenta de rom. Untul se poate topi la cuptorul de microunde.
Se amesteca pana se obtine o compozitie omogena.
Se formeaza bilute cu mainile. Se tavalesc prin nuca de cocos sau karob.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert trufe cu pudra de roscove" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|