Ingrediente
Pentru 8 vafe:
- 1 ou
- 25 gr unt
- 25 gr pudra de migdale
- 1 lingură de indulcitor natural
- vanilie
Mod de preparare
Untul moale sau topit se amestecă cu celelalte ingrediente ale rețetei.
Trebuie să iasă un aluat destul de lichid.
Aparatul de vafe (sărățele) se încinge, nu e nevoie să fie uns.
Se pune câte 1 lingură din aluat (mai mult sau mai puțin plină, în funcție de aparat și rezultatul dorit), se închide și se lasă până la rumenirea uniformă a vafei- in jurde 1-2 minute.
Aveți grijă, căci se coc foarte repede!
Rulati-le imediat, puteti face conuri de inghetata.
Am vazut ca ies bine si am refacut imediat aluatul dubland cantitatile.
Le puteti decora cu ciocolata topita.
Se pastreaza bine intr-o cutie metalica.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert vafe crocante dulci ( reteta fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|