Desertul saracului

Postat de babi5 in Dulciuri
10 Noi 2013 | 6824 vizualizari
Desertul saracului

Imi aminteste mult de copilarie si de pofta cu care-l mincam .

Ingrediente

  • 1 l de apa
  • 1/2 lingurita sare
  • magiun de prune
  • 14 linguri de malai grisat

Mod de preparare

Se pune apa cu sarea la fiert. Cand apa clocoteste adaugam faina in ploaie amestecind continuu sa nu faca cocoloase. Lasam sa fiarba 15 minute, apoi punem in formele de silicon putin umede, lasand sa se raceasca putin pentru a se modela dupa forma. Intoarcem formele pe un platou de desert cu magiun de prune alaturi.

Yamiiiii!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desertul saracului" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert budinca din chifle cu fructe de sezon

Postat de mirela0911

Desert budinca din chifle cu fructe de sezon

Se taie chiflele in cuburi mici. Se pun intr-un vas mai larg. Separat, se amesteca laptele cu zaharul pana ce acesta din urma se dizolva complet. Se bat ouale bine ca pentru omleta, apoi se...

Citeste continuarea

Clafoutis cu cirese si piersici

Postat de cristeena20

Clafoutis cu cirese si piersici

Intai ne ocupam de fructe: scoatem samburii cireselor si piersica o taiem cubulete cu coaja cu tot. Ungem o tava de tarta de ceramica sau de silicon cu margarina .Incingem cuptorul la 180 grade....

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.11.2013, 19:37
la 10.11.2013, 19:51
la cat de frumos e aranjat, n-as zice ca asa sarac
la 10.11.2013, 19:52
ca este asa sarac nu-i sarac
la 10.11.2013, 20:09
Mamaliga cu gem!
la 10.11.2013, 20:21
Puo krysty nu am mai mincat asa de cind eram copil ne facea bunica din partea mamei dar cu chisalita tot un fel de gem de ptune dar mai subtire , eu la-m moderniat un picut dar voi veni cu ceva indraznet tot din malai

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking