Dobos
Postat de simona72 in Torturi 19 Noi 2014 | 33065 vizualizari
Am tot stat in cumpana daca sa-l fac sau nu...mai ales ca si eu ca si Timea, de la care am preluat reteta nu-mi place sa fac foi. Am intrat pe pagina ei de blog si acolo am gasit reteta mai simpla, cu foile facute in tava mare a aragazului si apoi taiate fiecare in trei bucati. Pe cat de frica mi-a fost de reteta la inceput pe atat de usor mi s-a parut pe parcurs. Cat despre gust...este cel mai bun "Dobos" mancat de mine pana acum. Multumesc Timi!!>:D<
Am avut si o zi speciala pentru acest tort, ziua sotului, motiv pentru care s-a mancat repede si nu am mai apucat sa fac poze cu sectiunea. Dar, va asigur de reusita tortului si de bunatatea lui...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (31)
la 19.11.2014, 10:08
bun bun
La multi ani sotului!
la 19.11.2014, 10:20
La multi ani fericiti
la 19.11.2014, 10:28
La multi ani sotului
la 19.11.2014, 10:41
Delicios! La multi ani sotului
la 19.11.2014, 11:01
La multi ani sotului tau!
la 19.11.2014, 11:08
Si n-ai trambitat si tu din timp ca e ziua sotului! Lasa ca iti uram acum sa-ti traiasca, sa fiti fericiti si sa dai si tu o felie de tort! La multi ani!
la 19.11.2014, 11:12
o bunatate
la 19.11.2014, 11:58
Multmim pt urari!! din pacate anul asta am avut parte de vesti proaste din plin si nu prea am mai avut chef de aniversari...dar au trecut...
la 19.11.2014, 12:02
La multi ani ! e super prajitura !
la 19.11.2014, 12:02
Ce frumos e! Sa-ti traiasca jumatatea Simo!
la 19.11.2014, 13:10
Simona cu asa o prezentare mi-ai facut pofta de dobos , arata minunat
la 19.11.2014, 14:54
Ce bunăatate!
la 19.11.2014, 14:56
si eu fac de sarbatori, neaparat.
COMENTEAZA