Ingrediente
- 2 dorada
- 6 felii de bacon
- 6 felii de lamaie
- 4 catei de usturoi
- 1/2 de ceapa
- 1 praf de cimbru
- 1 praf de coriandru
- sare
- piper
- cca 60 ml de ulei de masline
Mod de preparare
Pestele se curata de mate si solzi, apoi se usuca bine. Se fac cate 3 taieturi, dar nu adanci, pe fiecare parte a pestelui.
Uleiul de masline se amesteca cu sare, piper, ceapa taiata in felii subtiri si 4 felii de lamaie. Ungem bine pestele cu uleiul aromat, iar restul il punem pe fundul tavii.
Punem inauntrul pestelui cate o felie de lamaie si cate 2 catei de usturoi taiati grosier si ii invelim cu feliile de bacon, 3 pentru fiecare.
Asezam pestii in tava peste uleiul cu ceapa si lamaie si dam la cuptor pentru 30 de minute, pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu bacon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|