Dorada la cuptor cu ardei si rozmarin

Postat de ctlina in Peste
29 Sep 2021 | 2683 vizualizari

O reteta simpla, rapida si delicioasa caci facuta cu peste proaspat si gustos. Am tot timpul intr-o cutie mica la rece, un amestec patrunjel-usturoi-sare marina si ulei . Este perfect pentru fructe de mare si peste. Mixati 1/2 legatura de patrunjel cu 2-3 catei de usturoi, puneti sare groasa si 3 linguri de ulei. Amestecati si pastrati intr-o cutie la rece.   https://www.blogulluicatalina.com/2021/09/dorada-la-cuptor-cu-ardei-si-rozmarin.html    

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 29.09.2021, 19:49
O bunătate!
la 29.09.2021, 19:53
la 29.09.2021, 20:06
Am tot zis sa incerc si eu dorada asta, eu sunt mai pe autohton in materie de peste
la 29.09.2021, 20:31
la 29.09.2021, 21:53
la 30.09.2021, 10:08
la 30.09.2021, 10:41
la 30.09.2021, 13:18
Gustoasa!
la 30.09.2021, 22:22
buna!
la 02.10.2021, 20:01
la 07.10.2021, 15:26
Dorada este preferata mea !!!!! Ceea ce am realizat ca ai punctat ,, Sare marina "". Ai drepate asa se cere . Eu folosesc mai mult de Himalaya la gatit

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking