Dovleac gratinat cu alune si parmezan

Postat de ctlina in Mancaruri de legume
21 Dec 2019 | 1237 vizualizari

Suntem in plin sezon de dovleac. Va propun o reteta festiva, o garnitura ideala la o friptura, un peste sau la fructe de mare. Eu am facut scoici St Jacques care la fel sunt de sezon in aceasta perioada. Nu puneti parmezan si aveti o reteta buna de post.  https://www.blogulluicatalina.com/2019/12/dovleac-gratinat-cu-alune-si-parmezan.html

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 21.12.2019, 10:55
Suna interesant !!!
la 21.12.2019, 11:09
Vreo 2 kile de parmezan va rog...
la 21.12.2019, 11:16
la 21.12.2019, 13:12
la 21.12.2019, 13:21
la 21.12.2019, 13:35
Bun bun
la 21.12.2019, 16:29
e de incercat!
la 21.12.2019, 16:57
am remarcat ca lui Bunica ii plac scoicile St Jacques
la 21.12.2019, 20:31
Bun!
la 21.12.2019, 21:06
la 22.12.2019, 15:58
la 22.12.2019, 19:24
la 28.12.2019, 11:50
Interesant!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking